(iOS) Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games kodai didina ištvermę
Feb 10, 2022 6:25:23 GMT -7
Post by regsbrethnelscirctal on Feb 10, 2022 6:25:23 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai didina ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games 2022 version ▞▞▞
Šis unikalus žaidimo pirkinys yra aiškus „taip“ ir nusipirkite epinę įrangą
Puikus žaidimas, nepraleiskite jo
šis žaidimas labai fainas
Tai labai įdomu ir jei atnaujinsime galias, bus lengva žaisti visais lygiais
Man labai patinka jūsų žaidimas, bet problema ta, kad sunku užsidirbti brangakmenių, man reikia palaukti kelias dienas, kol gausiu brangakmenius. Kodėl gi neužsidirbus brangakmenių paprasčiau, pavyzdžiui, kiekvieną lygį baigę gausite 5 arba 10 brangakmenių. Taip pat padarykite tai šiek tiek tikrovišką kovinį žaidimą, pavyzdžiui, kai kam nors smogsite kardu, priešas išsisukins arba kris ant žemės arba jei mane pataikys strėlė, aš nukrisiu, nes buvau nušautas, bet jei rimtai, man patinka šis žaidimas, geras darbas! ir pridėkite daugiau simbolių!!😊PleaseRespondAt MyFeedback
Labai smagus žaidimas. Man jis labai patinka, bet viena nedidelė problema yra šokinėjant tik 2 smūgius galima pataikyti į oro vienetus .....kitaip tikras ir tikroviškas žaidimas .graži grafika, jokių atsilikimo problemų.labai patenkintas.rekomenduoju ir mano draugams.
tai labai lengvas žaidimas, aš esu 10 lygių
Man patinka šis žaidimas, nes yra daug galimybių nužudyti monstrus, o grafika taip pat puiki, taip pat pasakysiu savo draugams. Tiesiog aš myliu šį žaidimą
Jo puikius ir lygius sunku užbaigti
Šis žaidimas yra labai įdomus ir lengvas, ir man patinka šis žaidimas. tarsi esame fantazijų pasaulyje ir judame į priekį. Ir mes tikimės, kas toliau bus kažkas didelio, pavyzdžiui, ...
Labai blogas žaidimas. Atsisiunčiau tai ir mano telefonas pakimba.
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Aksi jzy
Tbh lygiai yra labai, aš nieko nenusilaužiau ir nenusipirkau iš parduotuvės grafika yra gerai, žaidimas neužšąla arba fps nenukrenta, tai yra gerai atliktas bendras žaidimas, bet pridėkite kelių žaidėjų režimą ir apsunkinkite lygius bei pridėkite daugiau herojų ir sąjungininkų ir daugiau įrangos lizdų ir pridėkite daugiau lygių arba pasakojimo režimo, tai viskas, ko aš noriu, o jei kas nori žaisti atsitiktinį žaidimą, pabandykite tai, šis žaidimas yra 💯 malonus 👌
Man patinka gera grafika, bet per daug skelbimų, išspręskite tai kitaip, nei tai, kad tai nebloga
Labai gražus žaidimas 😘
Hero's Life nėra daug naujovinti į kitą herojų....
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Akcijske igre wso
Aš nežaidžiau žaidimo ir kodėl jo atsisiuntimas užtrunka daug laiko. Prašau, kad jis atsisiųstų greitai, nebegaliu laukti.
Tai puikus žaidimas pasaulyje
Šis žaidimas yra puikus, bet aš negaliu įrengti jokios įrangos, pataisykite jį ir paverskite šį žaidimą labai puikiu
geriausias visų laikų žaidimas 😎👍👌✌myliu baisius monstrus😈💀👹fonas nuostabus
Jis atsisakė baigti įkelti, nes jį atsisiunčiau. Aš laukiau daugiau nei 30 minučių. Aš tiesiog nekenčiu tokio tipo dalykų
Šis žaidimas yra labai šaunus. Ir gražus ir geresnis, ir aš norėčiau turėti daugiau veikėjų.
Labai gražus žaidimas, viskas labai puiku, visi veikėjai labai gražūs, man labai patinka šis žaidimas. Valdikliai puikiai veikia ir labai lengva žaisti, tačiau reikia atlikti kai kuriuos judesius, kad būtų galima įkrauti, todėl žaidimas tampa įdomesnis ir sunkesnis, man labai patinka
O Dieve, kaip įdomu
Puikus žaidimas. Bet žaidimo lygis yra labai lengvas
šis žaidimas yra gražus, bet jis gali būti geresnis
Tai labai sudėtingas žaidimas. Taigi žaidimas turi būti labai aktyvus, darbštus ir greitas. Tai labai lengva pradėti. Galime nusipirkti žaidėjų žaidime. Jis turi daug puolimo įgūdžių. Dėkojame, kad nusileidote.
užsiėmęs laukia, kol baigs diegti
Puikus zaidimas! Tai tikrai lengva ir smagu. Rekomenduočiau visiems. Aš taip pat niekada neužstringu. Tiesą sakant, nėra daug ką pasakyti
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Akcijske igre wso
tai mano pirmas kartas, todėl man patinka šis žaidimas
Šis žaidimas yra labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai lovos programa labai lovos žaidimas
Kalbant apie įgūdžius, kuriuos reikia patobulinti
Block Puzzle: Diamond Star Puzzel usiq
Žaidimas puikus, valdymą galima patobulinti.
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Aksi jzy
Geriausias. Žaidimas, bet veikėjas nepakyla