Post by regsbrethnelscirctal on Feb 10, 2022 6:37:24 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά πολλές μάρκες ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash World 2022 version ▞▞▞
Πλατφόρμα: Google Play, iOS Store. ... Geometry Dash World. Δωρεάν. Ένα ολοκαίνουριο Geometry Dash παιχνίδι! Android Lista logo AndroidList X.
Geometry Dash World 街機 txgz
Απλά μην το κατεβάσετε, θα το μετανιώσετε, είναι ό,τι πιο ενοχλητικό έχω παίξει ποτέ
Σούπερ διασκεδαστικό και σούπερ απολαυστικό συνολικά. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος που μπορείτε να έχετε πρόσβαση νεότερα χαρακτηριστικά (απαιτείται λογαριασμός παύλα Γεωμετρία στην τακτική που καταβάλλονται γεωμετρία παύλα) 1. Κάντε ένα επίπεδο και μετά ως μη εισηγμένες. 2. Κάντε το copyabe. 3. Αποθηκεύστε τα δεδομένα σας. 4. Τοποθετήστε γεωμετρία κόσμο παύλα. 5. Πηγαίνετε να σωθεί επίπεδα. 6. Να το αντιγράψετε. 7. Τα νέα χαρακτηριστικά είναι όλα δικά σας?)
Δεν αξίζει να το κατεβάσετε χρειάζεται ΜΕΓΑΛΟΥΣ ασθενείς και είναι πολύ δύσκολο
αυτό το παιχνίδι είναι impasibol και θέλω να φτιάξω 1 χάρτη, αλλά η άλλη γεωμετρία είναι δύσκολη, αυτό το μόνο εύκολο geo παίζω
Κατεβάστε το Hardest Game Ever 2 App APK Android
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι σε όλες εκτός από πολλές διαφημίσεις και δεν μπορώ να ξεπεράσω ένα επίπεδο
Αυτό είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι! Λατρεύω τα μεγάλα επίπεδα και τις προκλήσεις! Ωστόσο, θα το βαθμολογήσω με 2 αστέρια κάτω επειδή είναι τόσες πολλές διαφημίσεις! Και θα πρέπει να παραπονεθώ πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις ακόμη και τον επεξεργαστή επιπέδου. Αλλά εξακολουθεί να είναι ένα πολύ σταθερό παιχνίδι!
Geometry Dash World Arkade tff
Με αρεσει το gometry dash world να το εβαζα πεντε αστερια αλλα πηρε ενα γιατις σπαστικες διαφημισεις
btw αυτό το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό, όπως και το Fortnite, όπως και σοβαρά, όποτε πεθάνω, θυμώνω και σαν ξέφρενα προσπαθώ να πηδήξετε και να μαντέψετε πώς πηδάει το φρικτό παιχνίδι 3 δευτερόλεπτα μετά θα ήθελα να μπορούσα να δώσω αυτό το παιχνίδι σαν μισό αστέρι, αλλά δεν μπορώ Στην πραγματικότητα θα ήθελα να μπορούσα να του δώσω 0 αστέρια και btw αυτό που λέει ότι θα έρθει σύντομα ότι μάλλον θα είναι σαν το 2029 και ακόμα δεν θα έβγαινε "ΣΥΝΤΟΜΑ".😣
αδερφέ, έχω κάποια πράγματα επεξεργασίας 2.2 όπως σκανδάλη ζουμ και αντίστροφες σφαίρες. Dang απλά κάνω ένα επίπεδο στο πλήρες παιχνίδι, το επαληθεύσω, αποθηκεύω τα δεδομένα μου, φορτώνω τα δεδομένα μου στο gd world, μπουμ μπορώ να το αντιγράψω και να μπω σε πρόγραμμα επεξεργασίας 2.2! το ίδιο με τα επίπεδα παιχνιδιού. το αγαπώ!!!
Ήταν εντάξει, αλλά πάρα πολλές προσθήκες ακόμα και με απενεργοποιημένο το wifi, εξακολουθώ να τις έχω
Simply avoid all the spikes and triangles. Square only has one goal: to venture all the world! This dash game is a rhythm based game by robtop
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ - CERN Indico
Πολύ ωραίο παιχνίδι 👍!!!
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Δεν είναι δύσκολο όμως. Δεν ξέρω τι συζητάνε οι άλλοι, αλλά το παιχνίδι είναι σχετικά εύκολο σε σύγκριση με το γεωμετρικό subzero και το meltdown. Αυτό είναι ένα παιχνίδι για να μάθετε τα βασικά της γεωμετρίας και να γίνετε καλοί στο παιχνίδι.
Πάρα πολλές διαφημίσεις 45 δευτερολέπτων κάθε φορά που πεθαίνω! Γιατί?! Εκτός από αυτό, φοβερό παιχνίδι.
Geometry Dash World Arkade shyr
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα φανταστικό παιχνίδι, αλλά υπάρχει μόνο ένα ελάττωμα. Το ελάττωμα είναι ότι υπάρχουν διαφημίσεις και οι διαφημίσεις επαναλαμβάνονται υπερβολικά και γίνονται βαρετές. Αν δεν ήταν οι διαφημίσεις θα βαθμολογούσα αυτό το παιχνίδι με 5 αστέρια. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την κριτική μου.
Επαγγελματίας είμαι youtuber
Όπως το παιχνίδι. Κάθε επίπεδο είχε τα δικά του υλικά κάνοντας κάθε επίπεδο μοναδικό. Αλλά τα επίπεδα είναι πολύ σύντομα και εύκολα, το τελειώνω σε χρόνο μηδέν. Τα επίπεδα δεν είναι τόσο πολύ μόνο 10 νομίζω. Αλλά και πάλι καλό.
Φαίνεται πολύ καλό, αλλά όταν τελειώσω όλο το επίπεδο, τελείωσε😞Ήμουν πολύ λυπημένος, μπορείτε να ενημερώσετε αυτό το bcz αν αναβαθμίσετε αυτήν την εφαρμογή, ήμουν πολύ χαρούμενος😄και σας δίνω πέντε αστέρια! 😄😄😄👍 να έχετε μια υπέροχη μέρα και ενημερώστε αυτήν την εφαρμογή Εντάξει! 😄👍 bcz Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι!!!! 😄
Do your part to save the world in this truly epic mobile-based action platformer that's quite unlike the rest. Acquire multitudes of different upgrades for
Το παιχνίδι γενικά είναι τόσο διασκεδαστικό, αλλά ο λόγος για τα 4 αστέρια είναι λόγω των μικρών αιχμών καθυστέρησης που μπορεί να καταστρέψουν την εμπειρία. Εκτός από αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, γι 'αυτό προτείνω να κατεβάσετε την εφαρμογή.
Μου αρέσει πώς τα επιλεγμένα επίπεδα ταξινομούνται διαφορετικά από την πλήρη έκδοση. αλλά θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερα κύρια επίπεδα
Speed Hero: Superhero Games Aventure uqeq
Όταν προσπάθησα να ανεβάσω ένα επίπεδο λέει "Η μεταφόρτωση απέτυχε. Δοκιμάστε ξανά αργότερα." Αυτό το κάνει κάθε φορά που προσπαθώ να ανεβάσω.
Geometry Dash World Trò chơi điện tử vpob
Παρότι είναι τέλειο και αξίζει να το κατεβάσετε, βάζω 4 αστέρια γιατί είναι πολύ σύντομο,το τερματισα μέσα σε 1 ώρα
έτσι im σε τέρας χορεύουν εκτός εάν εγώ comepleat τέρας χορό off εγώ θα unlok σε απευθείας σύνδεση επίπεδα Π_Π τέρας χορό off είναι η τελευταία του τοξικού εργοστασίου YEY im βγήκε στην unlok σε απευθείας σύνδεση επίπεδα. Και μπορεί να προσθέσει δυσκολίες cuz δεν ξέρω πόσο σκληρό τέρας χορεύει μακριά. Επικοινωνήστε με λίγο χρόνο που ολοκληρώσατε το τέλειο Dance από τα επίπεδα Meny στα χαρακτηριστικά επίπεδα μόνο στα επίπεδα N.A και δεν μπορώ να το παίξω έτσι τι τι hapend😀 και έχω κωδικούς η βαλτ μυστικά πληκτρολογεί την πρόκληση και επτά και εγκεφαλική δύναμη
Οι κορυφαίες iPhone εφαρμογές του 2021! | iTechNews.gr
Έπρεπε να αγγίξω την οθόνη όταν ο φορητός υπολογιστής μου δεν είναι οθόνη αφής, έτσι πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο διαστήματος ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!
Καταπληκτικό αλλά δεν πρέπει να πληρώσετε για την πλήρη έκδοση
Δεν μπορώ καν να το εγκαταστήσω, αλλά το καθημερινό cnllaEngle είναι πολύ δύσκολο για μένα και για αρχάριους ίσως θα μπορούσατε να το κάνετε πιο εύκολο για όλους όχι για τους παίκτες της Karen και τους επαγγελματίες παίκτες
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά τα επιλεγμένα επίπεδα δεν παίρνουν τόσα νέα όσο η πλήρης έκδοση, κάτι που είναι λογικό, αλλά το παιχνίδι δεν έχει τρελούς ή δαίμονες όπως αν έκανα το B by motleyorc σίγουρα θα προστέθηκαν επίσης παρατήρησα ότι η οθόνη ταιριάζει στο τηλέφωνό μου και όταν παίζω στην πλήρη έκδοση δεν το κάνει αλλά στο πρόγραμμα επεξεργασίας pls διορθώστε αυτό
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και όλα αυτά, αλλά όταν παίζω, το παιχνίδι πιστεύει ότι είναι αστείο να με κάνει να πηδήξω σε τετράγωνη λειτουργία και να πηδήξω σε μια ακίδα που με σκοτώνει όταν δεν αγγίζω την οθόνη και επίσης υπάρχουν τόσα πολλά επίπεδα για να διαλέξω και όλα τα κύρια επίπεδα είναι επίσης πολύ μικρά και δεν είναι καν κοντά στη δυσκολία των επιπέδων στην πραγματική παύλα γεωμετρίας
Έχω προσπαθήσει τουλάχιστον 200 φορές να περάσω το ίδιο επίπεδο πάνω από το amd και κάθε φορά που πηδάω το παιχνίδι με κάνει να πέφτω αυτόματα αυτό το παιχνίδι γίνεται πραγματικά πιο ενοχλητικό κάθε προσπάθεια. Σκέτο σκουπίδια!!😠
Τα μικρά μωρά μπορεί να βρουν αυτό το εύκολο παιχνίδι διασκεδαστικό
Μονο 2 νησιαΠειτε πως τερματιζει καποιος τα δυο νησι, μετα τιΑλλο ενα νησακι τουλαχιστον!Καντε κατι!!!Κατα τα αλλα ειναι τελειο παιχνιδι!!!
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι όταν διαγράφω την καρτέλα αυτού του παιχνιδιού, το παιχνίδι επαναφέρει πλήρως τα δεδομένα του. Παρόλο που έχω κάνει τόση πρόοδο. Όλα δουλεύουν για το τίποτα!╥︵╥
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο φοβερό που έχει ακόμη και διαδικτυακά επίπεδα, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στα επίπεδα, αλλά το αγαπημένο μου διαδικτυακό επίπεδο είναι το indefication, το φοβερό του
Κατεβάστε φωτογραφία βατράχια δωρεάν. Ένα βιβλίο για το ...
Κλ λίγο δύσκολο
Noobiko
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις που βάζω στο 2
Προσπαθώ να φτάσω στον τερματισμό και όταν πατάω την οθόνη δεν κάνει άλμα. Γαμώ το τρολ σας μέσα μπάσταρδα!
είναι διασκεδαστικό παιχνίδι που προκαλεί οργή, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα που κάνει τον χαρακτήρα σας να κατεβαίνει αντί να ανεβαίνει στο 4ο επίπεδο, δεν μπορώ να το προσπεράσω εξαιτίας αυτού (δεν μιλάω για το διακόπτη g)
Το F##king terrible έχει διαφημίσεις κάθε φορά που πεθαίνεις που είναι εξαιρετικά ενοχλητικές. Υστερεί πολύ και αποκτά πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σας, θα ενεργοποιήσει το wifi σας εάν προσπαθήσετε να το απενεργοποιήσετε για να απαλλαγείτε από το ADS. δεν καταγράφει κλικ τις μισές φορές. Συμπέρασμα τρομερή απόλυτη σπατάλη από κάθε άποψη ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ
Διαγράφει όλη την πρόοδό σας κάθε φορά που το παίζετε. Είμαι πολύ δυσαρεστημένος και (`_´) με αυτήν την εφαρμογή.(`ロ´)(`_´)(゙ `-´)/( ̄へ ̄)゚Д゚)ゴルァ!!(T_T)(T_T)(T_T)(T_T)(T_T)(T_T)(T_T)(T_T)