Post by regsbrethnelscirctal on Feb 10, 2022 6:43:34 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ permițând trucuri ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
Touchgrind Skate 2 スポーツ rqhq
Acest joc este foarte prost, trebuie să plătești pentru fiecare hartă pe care nici măcar nu pot să joc!! Ar putea exista ceva ce nu pot vedea sau nu este acolo pentru mine, dar tot ce văd sunt 4 sau 5 hărți și trebuie să plătesc pentru toate. Nu vă pierdeți timpul descarcând acest joc.
Vreau toate hărțile gratuite
Grafica este grozavă, dar controalele au fost gardate și, de asemenea, trebuie să te ții de plictisit, te rog, nu ne obliga să cumpărăm hărți care nu sunt grozave.
Touchgrind skate 2 joc download. Driver pentru network controller de la asus k53u. Lumina va ilumina casa mea song download.
Este un joc grozav, dar este foarte greu de controlat și de mișcat și există erori și alte lucruri care apar, așa că dacă le-ai putea remedia, ar fi grozav
acest joc nu este atât de ușor pe cât pare, în primul rând acest joc mi-a pierdut mult timp, în al doilea rând, acest joc mă înfurie. De asemenea, mult.
Eh. Deși este o idee bună. Fizica reală este gunoi. Nu pot face niciun truc, deși fac exact ce spune. Este nefericit, obișnuiam să skate și aveam punți tech, am fost foarte încântat de această descărcare. Îi doresc totusi mult noroc...
Hărțile costa bani reali, foarte napsa nu îl recomand
Descarca cu torent filmul final fericit. Plin de seriale torrent ...
Super fain,dar..pacat ca ai multe harti super dar trebuie sa le cumperi .
Dragon Mania Legends จำลองสถานการณ์ nmgm
Touchgrind Skate 2 Športne igre rhwf
Acest joc este minunat! Este un ucigaș grozav, mi-aș dori că hărțile să fie doar un dolar sau să primești două hărți precum curtea mea și mega rampă. Ar fi super. În afară de asta, acest joc este grozav!
E mai bun ala cu bicicleta.
Arash muzică pentru a descărca gratuit și de înregistrare ...
Un joc foarte bun, dar ar trebui să adaugi că nu cumperi parcurile cu bani reali că câștigi puncte și tu și plătești puncte pentru a debloca parcuri 👍, de asemenea, ar trebui să faci o secțiune de parcuri în care să-ți faci propriul parc ☺️
Absolut enervat de acest joc. Îmi place jocul, dar sunt dezgustat de faptul că există o singură hartă gratuită și aceasta este curtea din spate, care este plictisitoare după ceva timp. Voi șterge jocul în curând dacă acest lucru nu se rezolvă. Este în regulă ca creatorii să fie plătiți de toată lumea care primește toate celelalte hărți, dar apoi nu toată lumea are bani să-i cheltuiască într-un joc. Vă rog să remediați asta foarte curând, altfel scap de el și la fel vor face și mulți alți oameni
JOC UIMIT, dar nu ne poți face să plătim pentru hărți? Este o prostie folosirea reclamelor
Spb tv rusia pe android pentru a descărca. Чумаков și ...
Mi-aș fi dorit să fi putut acorda acestui joc 0 stele. Controalele nu răspund. Chiar dacă am aliniat perfect un grind, tot nu se macină. Puteți pierde o linie cu ușurință. Rasarea unui truc are o mulțime de penalități. etc etc.... Acest joc pur și simplu e nasol
Joc bun, dar este foarte stupid că trebuie să plătești pentru hărți
Nu mi-a plăcut foarte mult jocul. Comenzile sale sug ecranul tactil de pe telefonul meu și al prietenilor mei este rău dacă abia îți ies degetele de pe tablă, distruge întreaga experiență 😤😤👎👎👎👎 el are un iPhone 11 Am un Android
Este cu adevărat grozav, dar este nasol când trebuie să plătim o hartă pentru a juca pe ea, nu este profit. Dev. Dacă auziți acest mesaj, vă rugăm să faceți hărțile gratuite, vă rog, aceasta este singura problemă a fiecărui om sau a copiilor, vrem doar să creștem rata de joc, doar să faceți hărțile gratuite vă mulțumesc.....
Este cel mai rau joc
Îți petreci mult timp făcând provocări și te enervezi, dar crezi că dacă le faci pe toate, poți debloca și alte niveluri bine, nu este cazul, trebuie să plătești pentru ele ca și cum ai avea aceleași lucruri pentru a patina. cel puțin dacă ne oferă o hartă implicită, faceți-o mai mare și mai multe lucruri de făcut, deoarece există doar zece lucruri plus pe care le puteți patina pe harta implicită
Acesta este cel mai satisfăcător joc ca de fiecare dată când joc acest lucru, mă face să vreau să lovesc ceva lol, acesta este jocul beat pe care îl recomand dacă vă plac jocurile de statistică! Imi place foarte mult grafica. Texturile hărților și skateboard-urile!💖
Bine, dar sunt stricat și știu că hărțile sunt ieftine, dar totuși mi-ar plăcea dacă ar putea pune în joc că, dacă completezi provocările pe o hartă, următoarea gratuit cu câteva hărți exqulive, trebuie să plătești pentru asta. plictisitor când este doar o hartă
Nunțeleg
Joc grozav, i-aș da cinci stele, dar ar trebui să cumpăr jocul. Hărțile și locația geografică nu sunt la fel de bune!!!!!??
Este distractiv pentru o vreme. După ce ai terminat provocările și ai depășit scorul cel mai mare de peste un milion, devine plictisitor. Trebuie să plătiți câțiva dolari pe hartă sau 7 USD pentru a obține un pachet de hărți pentru a patina în orice altceva decât cel gratuit în care începeți, pentru a progresa mai departe pentru a debloca punți, roți, autocolante și bandă de prindere. Voi juca în continuare harta gratuită câteva minute, apoi voi opri jocul dacă trebuie să mă țin ocupat pentru scurt timp. Voi căuta o altă aplicație de skateboarding destul de curând.
Jocul în sine este în regulă, totuși mi-am măcinat fundul pentru a finaliza unele provocări grele și nu primesc nicio recompensă? Ar trebui să existe cel puțin o recompensă pentru fiecare provocare, iar când ați terminat cu toate acestea, ar trebui să puteți avansa la o altă hartă.
Jocul este distractiv, dar trebuie să plătesc pentru hărți. Singura hartă cu care începeți devine plictisitoare în timp.
Touchgrind Skate 2 Urheilupelit eah
De ce ai adăuga un truc numit imposibil care este LITERAL IMPOSIBIL?! Raspunde doar de ce? Vreau să eliminați asta din joc cât mai curând posibil, pentru că cum am obține cu toții tabla secretă de bricolaj? Este literalmente imposibil să-l eliminați, ar dura LUNI, nu zile sau săptămâni, ci LUNI. Așa cum copiii frați joacă acest joc, ar fi FOARTE triști dacă ar trebui să facă IMPOSIBILUL pentru ultima sarcină pentru a obține pachetul D.I.Y. Sunt foarte dezamăgit.
Acesta este singurul joc pe care îl joc în mod constant. Este atât de distractiv și cu adevărat satisfăcător atunci când ai trucuri. Absolut 5 stele.
Este minunat
Controalele sunt ciudate la început, dar când îți iei timp și efort, poți stăpâni cu adevărat unele mișcări, cum ar fi un imposibil sau un flip Lazer, plus mi-a luat 3 zile să stăpânesc aproape toate trucurile.
Acest joc este atât de rău încât este atât de greu să faci trucuri și se defectează când încerc să fac un truc!
Touchgrind Skate 2 スポーツ rqhq
E super joaca dar sa fie toate camirile gratis
Mi-a plăcut acest joc, dar recent s-a închis când încerc să încep o sesiune de jam este super enervant și nu am reușit să-l joc, îmi vreau banii înapoi!
Variază greu de întors și doar o hartă, dacă nu vrei să cheltuiești bani
Dacă ar exista o modalitate de a adăuga manuale la joc, precum și mai multe hărți, cu siguranță i-aș da un 5/5. De asemenea, mai multe opțiuni de personalizare pentru plăci ar face acest joc mai bun. Jocul este o simulare de skateboard cool și realistă, dar poate fi la fel de dificil pentru cei care nu patinează. Cu toate acestea, a face anumite grinds în joc este destul de dificil în comparație cu a face anumite trucuri de flip.
E nasol, controalele sunt aproape la fel de proaste ca și grafica. Combo-urile sunt imposibile și o singură dată când aterizez 1 nu îmi oferă niciun punct, dar spune perfect. Singurii cărora le va plăcea acest joc sunt cei cărora le place să se înfurie mult, spre deosebire de mine. Daca as putea da 3 stele negative as dori si eu